+++ de verzendkosten zijn in NL, Belgie & Luxemburg gratis bij bestellingen vanaf 20 euro ++

Met kleurrijke Aquabeads kan uw kind prachtige parelkunst creëren!

Wat is Aquabeads?

  • Aquabeads is een leuk en veilig product voor kinderen om uren lang creatief plezier te hebben! Aquabeads is perfect voor kinderen van 4 jaar en ouder.
  • Aquabeads zijn unieke parels die met water aan elkaar blijven plakken. Er is geen warmte nodig, dus kinderen kunnen vanaf het begin tot het einde van het gehele proces genieten wat hen veel genoegdoening zal geven.
  • Het werd ontwikkeld in Japan, waar het succesvol op de markt is sinds 2004. Nu wordt het in meer dan 20 landen verkocht.

Aquabeads bestanddelen

  • Onafhankelijke testlaboratoria hebben bevestigd dat Aquabeads voldoet aan de speelgoedveiligheidsnormen van verschillende landen wereldwijd, zoals EN71 en ASTM F963. Bovendien zijn alle bestandsdelen geëvalueerd door experts en is bevestigd dat deze bestanddelen voldoen aan de kunstmaterialennorm ASTM D4236 van de Verenigde Staten.
  • Het hoofdbestanddeel van de parels is PVOH (PVA/polyvinylalcohol). Er zijn geen gevallen bekend die suggereren dat PVOH giftig is. Het is ook goedgekeurd als farmaceutische hulpstof (toevoeging), en wordt gebruikt in coatings voor pillen/tabletten enz. Ook wordt het gebruikt in andere producten inclusief cosmetica, zoals schoonheidslotion, verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen en de lijm die wordt gebruikt voor zegels van het type dat blijft plakken door vochtig te maken.
  • Een bitterstof is aan de parels toegevoegd om te voorkomen dat kinderen deze per ongeluk eten/doorslikken. Deze bitterstof heeft geen nadelige effecten op de gezondheid. In het geval dat de parels per ongeluk in de mond van uw kind terecht komen, spoel de mond dan met water om de achtergebleven bittere smaak te verwijderen. Er zijn ook gevallen waarbij er na het spelen mogelijk wat bitterstof op de handen achterblijft, dus was de handen na het spelen goed.
Meer informatie over Aquebeads kunt u vinden op de officiele site van Epoch. Time4Toys heeft als officiele dealer alle Aquabeads producten standaard op voorraad. Deze zijn in dit overzicht te vinden. U kunt ook direct kijken in een van de Aquabeads categoriëen:

Aquabeads Complete Sets

Complete Startsets

Aquabeads Kleine Mini Startsets

Kleine Mini Startsets

Aquabeads Thematische Navullingen

Thematische Navullingen

Aquabeads Navullingen Parelpakketten

Navullingen Parelpakketten

Aquabeads Navullingen Parels

Navullingen Parels

Aquabeads Disney Frozen

Thema Disney Frozen

Kopen bij Time4Toys want:
Super snel geleverdVoor 15:00 besteld dezelfde dag verstuurd
Wanneer kunt u Time4Toys bereikenAltijd Bereikbaar:
Ma t/m Vr van 10:00 t/m 17:00
za: van 10:00 t/m 14:00
Ons telefoon nummer+31 (0)30-6365310
BijnaAlles is vanuit voorraad leverbaar
Verzenden binnen 1 dag, of afhalen in HoutenAfhalen kan bij ons op afspraak
Meestal de beste prijzenScherpe prijzen.
Wij versturen via Post NLAltijd verstuurd via:
MODULE_BOXES_EXTRA_INFORMATION_SHIPPER
Snelzoeken
Beoordelingen
Gastenboek
Laat een berichtje achter in ons gastboek
Social Networking
Facebook TwitterGoogle plus