+++ de verzendkosten zijn in NL gratis bij bestellingen vanaf 50 euro ++ tussen de 20 en 50 euro betaald u slechts 2.95 +++ Naar belgie bedragen de verzendkosten 5.95 +++ Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Babykamer inrichting

Wil je voor je kindje een leuke knusse en gezellige babykamer met een leuke en moderne inrichting? Bij Time 4 Toys vind je vast en zeker de babykamer inrichting en accessoires die je zoekt.

Time4Toys speelt in op de leukste trends die van huidige babykamerkamer inrichting en accessoires verwacht wordt. Zo kun je bijvoorbeeld voor meisjes kiezen voor Minny Mouse, Forever friends, Disney Princess of Hello Kitty. Voor jongens hebben we uiteraard volop keuze in Winnie de Pooh, Disney Toy Story en Looney Tunes. Voor de babykamer inrichting van jouw keuze kunt u denken aan dekbedovertrekken, lampen en muurdecoraties.

Het voordeel van je babykamer inrichting online bestellen is dat u goedkoper uit bent dan in een reguliere winkel. Bovendien kunt u op uw gemak thuis winkelen en heb je door de overzichtelijke webshop een goed beeld van ons aanbod. Je kunt meteen zien of een artikel op voorraad is. Wie voor 15.00 uur bestelt, heeft het artikel de dag erna al in huis. Klanten die het prettiger vinden om de gekochte spullen zelf op te halen kunnen terecht bij ons kantoor in Houten.

Wil je meer informatie over babykamer inrichtingen van Time 4 Toys? Bel ons dan via 030-6365310 of stuur een e-mail naar info@time4toys.nl

thema's

Alle andere figuurtjes zoals Disney Cars, Dora, Disney Princess, Spiderman en Starwars vindt je hier

Klik op het bovenstaande logo of hier om direct de winkel in te gaan..

Snelzoeken
Gastenboek

Beoordelingen
Social Networking
Facebook Twitter