+++ de verzendkosten zijn in NL gratis bij bestellingen vanaf 50 euro ++ tussen de 20 en 50 euro betaald u slechts 2.95 +++ Naar belgie bedragen de verzendkosten 5.95 +++ Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Kinder rugzakken

Kinderen hebben het druk tegenwoordig. Ze moeten naar school, naar de gym of naar de sportvereniging. Om al hun spulletjes te vervoeren zijn goede kinder rugzakken noodzakelijk.

Kinder rugzakken moeten niet alleen praktisch zijn maar ook hip en meegaan met de laatste trends. Voor de leukste kinder ruzakken kunt u terecht in onze webshop! We hebben kinder rugzakken in alle soorten en maten. Naast kinder rugzakken hebben we ook leuke kinder koffertjes. Voor meisjes zijn er leuke exemplaren van bijvoorbeeld Disney Princess of Winnie de Pooh te koop en voor jongens hebben we bijvoorbeeld Star Wars en Toystory. Door duidelijke foto’s en omschrijvingen kunt u als klant meteen zien wat u bestelt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn de kinder rugzakken eenvoudig en snel te bestellen. De betaling doet u zelf, zodat het een veilige manier van kopen is. En heeft u uiteindelijk iets besteld dat niet aan uw verwachtingen voldoet? Ruilen is geen enkel probleem.

Kijk voor meer informatie over al onze kinder rugzakken op onze webshop of stuur een e-mail naar info@time4toys.nl

Alle andere figuurtjes zoals Disney Cars, Dora, Disney Princess, Spiderman en Starwars vindt je hier

Klik op het bovenstaande logo of hier om direct de winkel in te gaan..

Snelzoeken
Gastenboek

Beoordelingen
Social Networking
Facebook Twitter