+++ de verzendkosten zijn in NL gratis bij bestellingen vanaf 50 euro ++ tussen de 20 en 50 euro betaald u slechts 2.95 +++ Naar belgie bedragen de verzendkosten 5.95 +++ Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Megabloks Halo

Naast Lego is Megabloks het meest bekende constructiespeelgoed van de wereld. Omdat Megabloks inspringt op de nieuwste trends is er ook Megabloks Halo, gebaseerd op het spel Halo Wars. Een uitgebreid assortiment artikelen van Megabloks Halo is verkrijgbaar in de webshop van Time 4 Toys.

Megabloks Halo is voor kinderen vanaf 8 jaar en ontzettend populair onder deze doelgroep. Halo Wars staat voor spanning en sensatie en dat zullen kinderen ook beleven die met Megabloks Halo spelen. Er kan naar hartenlust gecombineerd worden met de verschillende losse onderdelen. Want naast blokken en bouwstenen kunt u bij Time 4 Toys ook tanks, actiefiguren, straaljagers en speciale camouflageblokken kopen. Alle onderdelen passen in elkaar en kinderen kunnen zo een authentiek voertuig bouwen. Ook bouwstenen van andere sets passen in de onderdelen van Megabloks Halo. Bovendien zijn de Megabloks stenen uitwisselbaar met Lego stenen.

Alle artikelen van Megabloks Halo zijn eenvoudig aan te schaffen. Heeft u voor 10 uur ís ochtends besteld, heeft u ze de volgende dag al in huis!

Wilt u graag artikelen van Megabloks Halo bestellen? Neem een kijkje in onze webshop of stuur een e-mail voor meer informatie naar info@time4toys.nl

Alle andere figuurtjes zoals Disney Cars, Dora, Disney Princess, Spiderman en Starwars vindt je hier

Klik op het bovenstaande logo of hier om direct de winkel in te gaan..

Snelzoeken
Gastenboek

Beoordelingen
Social Networking
Facebook Twitter