+++ de verzendkosten zijn in NL gratis bij bestellingen vanaf 50 euro ++ tussen de 20 en 50 euro betaald u slechts 2.95 +++ Naar belgie bedragen de verzendkosten 5.95 +++ Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Megabloks

Megabloks een van de belangrijkste merken van het Canadese bedrijf MEGA Brands. Megabloks levert al sinds 1967 stimulerende creatieve ervaringen voor Kinderen en hun ouders door het produceren van weldoordachte innovatieve producten.
Een belangrijk kenmerk van Megabloks is dat zij hoogwaardige kwaliteit produceren tegen een zeer scherp[e prijs. Megabloks is te koop in meer dan 100 landen.
Er bestaan twee hoofd soorten Megabloks: Voor kleine kinderen vanaf 3+ is er Megabloks Preschool. Dit zijn grotere Duplo achtige blokken. Voor iets oudere kinderen vanaf 5+ zijn er de reguliere Megabloks. Naast de normale bekende constructiedozen heeft Megabloks zich toegelicht om series te produceren van bekende figuurtjes en films/series. O.a. zijn in de Megabloks serie verschenen:
Thomas de Trein, Hello Kitty, Ni Hao Kai Lan, Dora The Explore, Disney Cars, De smurfen, en Halo Wars
Naast deze series heeft Megabloks zelf nieuwe reeksen bedacht zoals Streetz en Dragon Universe.
Megabloks investeert jaarlijks zo'n 5 % van zijn budget in nieuwe innovaties, veiligheid en producten.
De belangrijkste concurrent van Megabloks is Lego, de laatste heeft met een aantal rechtszaken geprobeerd Megabloks te verhinderen om uitwisselbare blokjes te verkopen.
Inmiddels heeft Lego alle belangrijke rechtszaken verloren en is Megabloks gelukkig uitwisselbaar met Lego
Uiteraard is de complete Megabloks collectie te koop hier bij Time4Toys.

Alle andere figuurtjes zoals Disney Cars, Dora, Disney Princess, Spiderman en Starwars vindt je hier

Klik op het bovenstaande logo of hier om direct de winkel in te gaan..

Snelzoeken
Gastenboek

Beoordelingen
Social Networking
Facebook Twitter