+++ de verzendkosten zijn in NL gratis bij bestellingen vanaf 50 euro ++ tussen de 20 en 50 euro betaald u slechts 2.95 +++ Naar belgie bedragen de verzendkosten 5.95 +++ Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Toystory slaapkamer

Droomt uw kind van een heuse Toystory slaapkamer? Wij hebben voor u de leukste meubels en accessoires in de aanbieding om een ware Toystory slaapkamer te realiseren.

Een Toystory slaapkamer heeft u niet zomaar. Daar is een Toystory bed, een Toystory prullenbak en een ware Toystory tafel en stoel voor nodig. Al deze artikelen en nog veel meer zijn in onze webshop te krijgen. Overzichtelijk voor u op een rij gezet en met duidelijke foto's en een omschrijving. U ziet meteen welke producten wij in ons assortiment hebben en ook of ze op voorraad zijn. Zodra uw betaling binnen is, krijgt u uw bestelling thuisgestuurd. Als u het prettiger vindt om uw artikelen voor een Toystory slaapkamer zelf op te halen, zodat u meteen kunt zien of het aan uw verwachtingen voldoet is dat uiteraard ook mogelijk.

Naast artikelen voor een Toystory slaapkamer hebben wij ook volop andere slaapkamers van filmhelden te koop. Neemt u gerust een kijkje in onze uitgebreide webshop.

Wilt u meer informatie over een Toystory slaapkamer of wilt u gewoonweg wat meer weten over online winkelen bij Time 4 Toys? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030-6365310 of info@time4toys.nl

Alle andere figuurtjes zoals Disney Cars, Dora, Disney Princess, Spiderman en Starwars vindt je hier

Klik op het bovenstaande logo of hier om direct de winkel in te gaan..

Snelzoeken
Gastenboek

Beoordelingen
Social Networking
Facebook Twitter