+++ Gratis verzending naar een Nederlands of Belgisch Adres vanaf 50 euro +++ +++ Hulp nodig? bel of whatsapp naar 06-39623276

14762 Schleich WILD LIFE Afrikaanse olifantenstier

Het geheugen van olifanten is spreekwoordelijk. Ook na vele jaren kan een olifant zich nog herinneren waar hij drinkplaatsen kan vinden, of andere olifanten herkennen waarvan hij werd gescheiden.

De mannetjes worden duidelijk groter dan de vrouwtjes. Met bijna vier meter zijn zij, op de giraffen na, de grootste landdieren. Met een gewicht van vijf tot zes ton zijn zij de zwaarste van alle landdieren. Gewoonlijk verlaten jonge Afrikaanse mannetjesolifanten de kudde na ongeveer twaalf jaar. Zij zijn dan groot genoeg om zelf hun voer te vinden en zich te verdedigen. Zij struinen dan alleen of samen met andere mannetjes rond op zoek naar een andere kudde.

Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg

EAN: 4005086147621

Categorie Wild Life
Wil je dit artikel toevoegen aan je verlanglijst?
Related Products
  • 0 items
Verlanglijstje
  • Je verlanglijstje is leeg.
Hulp nodig?

Beoordelingen
Social Networking
Facebook InstagramYoutube