+++ Gratis verzending naar een Nederlands of Belgisch Adres vanaf 50 euro +++ +++ Hulp nodig? bel of whatsapp naar 06-39623276

Dit artikel zal op woensdag, 30 juni 2021 op voorraad zijn.
14807 Schleich WILD LIFE Orka

Het geheugen van olifanten is spreekwoordelijk. Ook na vele jaren kan een olifant zich nog herinneren waar hij drinkplaatsen kan vinden, of andere olifanten herkennen waarvan hij werd gescheiden.

De mannetjes worden duidelijk groter dan de vrouwtjes. Met bijna vier meter zijn zij, op de giraffen na, de grootste landdieren. Met een gewicht van vijf tot zes ton zijn zij de zwaarste van alle landdieren. Gewoonlijk verlaten jonge Afrikaanse mannetjesolifanten de kudde na ongeveer twaalf jaar. Zij zijn dan groot genoeg om zelf hun voer te vinden en zich te verdedigen. Zij struinen dan alleen of samen met andere mannetjes rond op zoek naar een andere kudde.

Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg

EAN: 4055744020759

Helaas is dit artikel op dit moment niet op voorraad. Wij kunnen u informeren zodra het artikel weer binnen is via email. Klik hiervoor op de rode tekst bovenin .

Categorie Wild Life
Wil je dit artikel toevoegen aan je verlanglijst?
Related Products
  • 0 items
Verlanglijstje
  • Je verlanglijstje is leeg.
Hulp nodig?

Beoordelingen
Social Networking
Facebook InstagramYoutube